هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود

جریمه نقدی خاطیان پروتکل های بهداشتی

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، از ارائه پیشنهاد جریمه افرادی که پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، به ستاد ملی کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 02
کد خبر: ۶۱۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی، در برنامه «بدون تعارف» بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه دو سیما، گفت: ویروس کرونا کاملاً فعالانه در اطراف ما می‌چرخد.

 

وی افزود: در موج دوم و با شدت بیشتر در موج سوم، شاهد رهاسازی پروتکل‌های بهداشتی بودیم.

زالی ادامه داد: در پایان موج اول آمار مرگ و میر به زیر ۱۰۰ نفر در روز رسید که الان چندین هفته است این آمار همچنان بالای ۱۰۰ نفر است.

 

وی افزود: یکی از پیشنهادات ما به ستاد ملی کرونا، جریمه است. اگر فردی ماسک نزند و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند، در مرحله اول جریمه نقدی است، در مرحله بعد، محرومیت اجتماعی و در مرحله سوم اگر تکرار شود، برخورد قضائی اعمال خواهد شد، چون به حقوق دیگران احترام نگذاشته است.

 

زالی در ارتباط با مشکل کمبود واکسن آنفلوانزا، تاکید کرد: واکسن آنفلوانزا همیشه می‌ماند و امسال رونق گرفته است، اما متأسفانه نقل و انتقال ارزی اجازه نمی‌دهد محموله‌های بعدی وارد شود.

 

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، افزود: محموله اول واکسن آنفلوانزا به میزان ۲.۵ میلیون دوز، توسط وزارت بهداشت در مراکز بهداشتی توزیع شده تا در اختیار افرادی قرار بگیرد که در اولویت تزریق این واکسن هستند.

 

وی با اشاره به جانفشانی مدافعان سلامت در روزهای کرونایی، گفت: انتظار می‌رود در این روزها به نیازهای کادر درمان بیش از پیش توجه شود.

ارسال نظر
آخرین اخبار